Een Emotion behandeling is een beleving voor jou en jouw huid!

Ervaar de emotie van jouw huid tijdens een behandeling met Emotion bij een gecertificeerde schoonheidssalon. Met de producten van Emotion weet je zeker dat jouw droge huid in veilige handen is. Het kundige advies van je schoonheidsspecialist en de hoogwaardige, biologische ingrediënten van Emotion zorgen ervoor dat je huid zienderogen mooier en rustiger wordt.

De Emotion-specialiste geeft – in overleg met jou – één van deze behandelingen:

Restoring Protocols, de krachtigste aanpak voor een droge huid

Wil je het beste voor jouw droge huid? Boek dan een kuur van 4 behandelingen (1 x per week) om jouw droge huid de juiste basis te geven.
We starten altijd met 2 x Vitamine Plus Restoring Protocol en hierna stemmen we de 2 andere kuurbehandelingen af op jouw huid. Hierna kan je maandelijks of tweemaandelijks je kuur onderhouden met een losse ‘restoring protocol’ behandeling.

Natuurlijk heeft Emotion ook losse behandelingen:

  • Vitamine Plus: een weldadige behandeling voor de ruwe, droge huid met een neiging tot schilferen
  • Azulen Plus: een kalmerende behandeling voor een droge huid met roodheden, zoals couperose (rode adertjes) en/of gevoeligheden
  • Lift Vital: een revitaliserende behandeling voor de rijpere huid die tonus en stevigheid verloren heeft
  • Age Repair: een anti-aging behandeling specifiek voor een droge huid met rimpels
  • E-Filler Eye Treatment: een anti-aging behandeling voor de rimpels rondom de ogen
  • E-Filler C plus: een boost met antioxidanten voor een droge huid, een huid met zonschade en pigmentatie, die zorgt voor de opbouw van collageen & elastine

 

Bij alle behandelingen krijg je een heerlijke massage met de Emotion hot balm candles. De schoonheidsspecialist mengt de natuurlijke wassen met een intensief serum, aangepast aan jouw huidtype. Deze warme massagecrème voelt verrukkelijk fluweelzacht aan, zodat je nóg meer geniet van de massage. Pure ontspanning, van de eerste tot de laatste minuut.

Resultaat voor en na

Resultaat voor en na

Resultaat voor en na

Resultaat voor en na