Body producten

De E-Filler serie is een lijn op basis van Hyaluronzuur, te weten bio-hyaluronzuur & Cross-linked. Hyaluron is afkomstig vanuit het lab, wij gebruiken Biohyaluron daar de ingrediënten die we gebruiken uit de natuur komen. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het bindweefsel dat tot dertig keer zijn volume aan water kan vasthouden waardoor de huid er dikker en voller gaat uitzien. Met de leeftijd daalt het gehalte aan Hyaluronzuur in onze huid. Bio-hyaluronzuur heeft een klein moleculair gewicht waardoor dit diep de huid in kan komen. Cross-linked heeft een hoog moleculair gewicht waardoor dit hoger in de huid blijft liggen.
Worden deze elementen tegelijk gebruikt dan werk je aan de vochthuishouding van beide huidlagen.
E-Filler heeft een´filler-effect´, lift de huid en bevat anti-oxidanten. Het eerste proces van huidveroudering is het oxideren van de huid. Door het gebruik van anti-oxidanten rem je het huidverouderingsproces af. Deze lijn bevat een allergie vrije parfum.

E-FILLER® BODY <br> Anti-aging Bodyserum

E-FILLER® BODY
Anti-aging Bodyserum

Exclusieve en zeer fijn bodyserum voor de droge en zon gestreste huid. Zeer voedzaam. Het serum laat uw huid gehydrateerd en fluweelzacht aanvoelen met een speciale zijdeachtig effect.

 Ingrediënten: Cross-Linked hyaluronzuur, soja-isoflavonen, Argan olie, Shea Butter, Jojoba olie, Bijen Wax.  

OLIO DETERGENTE <br> CORPO

OLIO DETERGENTE
CORPO

Een douche product voor alle typen droge huid. Eindelijk een product wat de huid van uw lichaam niet verder uitdroogt. Let op: op een droge huid voor het douchen aanbrengen en afspoelen onder de douche.

 Ingrediënten: o.a. olusolie, olijfolie, zemelenolie, rijstvliesolie, zoete amandelolie bisabolol. Lecithine.

TOP 10 <br> OLIO CORPO

TOP 10
OLIO CORPO

Een super verzorgende bodyolie, niet vet, zeer voedzaam. Deze olie trekt onmiddellijk in en laat uw lichaamshuid gehydrateerd en fluweelzacht aanvoelen.

 Ingrediënten: o.a. zoete amandelolie, zaadjes van zonnebloemolie, sojaboonolie, olijfolie, sesamzaadolie, rijstvliesolie, zemelenolie