E-Filler C-Plus Antiox

Nieuwe energie voor jouw huid.
Speciaal voor de droge huid, de mature huid, gerimpelde huid, zon gestreste huid, gepigmenteerde huid (donkere spots).
De producten hebben een frisse allergie vrije parfum.

E-FILLER®  C-Plus Antiox <br> Face Cream

E-FILLER® C-Plus Antiox
Face Cream

De formulering is zorgvuldig en evenwichtig en is zeer rijk aan plantaardige oliën en kalmerende ingrediënten, zodat het een zeer rijke en aangenaam vol gevoel geeft. Door het synergistische effect van de actieve ingrediënten (met name door derivaten van vitamine C en E), heeft deze emulsie een sterk antioxiderende en verjongend effect. Oxidatie wordt versterkt door stress, overmatig zonnen, roken etc. en verzorgen hierdoor een versnelde huidveroudering.

 Ingrediënten: Vitamine C en derivaten - Shea Butter - Jojoba olie - Zwarte bes Oil - Aloe Juice Extract - Bisabolol - Panthenol - Rijstzemelenolie .

E-FILLER®  C-Plus Antiox <br> Face Serum

E-FILLER® C-Plus Antiox
Face Serum

De moleculen van Vitamine C zijn een van de meest effectieven moleculen om de juiste synthese van collageen in onze huid te garanderen; het helpt talg te verminderen, verfijnt poriën, waardoor de huid een uniforme uitstraling krijgt. Wij hebben een serum gemaakt met een hoge concentratie van deze prestigieuze stof, dat snel zal worden geabsorbeerd door de huid. Dit serum is een nuttig hulpmiddel speciaal voor de anti-aging, depigmentatie en de dagelijkse zorg.

 Ingrediënten: Vitamine C en derivaten - Cross-Linked Hyaluronzuur.

E-FILLER®  C-Plus Antiox <br>Face Mask

E-FILLER® C-Plus Antiox
Face Mask

Zacht en zijdeachtig gezichtsmasker met een compacte structuur. De formulering is zorgvuldig uitgekozen er is een goede balans van plantaardige ingrediënten, oliën en boters, speciaal voor een zachte en gehydrateerde huid. Door het synergistische effect van de actieve ingrediënten (met name door de derivaten van vitamine C en E), heeft dit masker een sterke antioxiderende en verjongend effect.

 Ingrediënten: Vitamine C en derivaten - Shea boter - Vitamine E (mix van tocotriënolen en tocoferolen) - Vitamine E - Saccharide isomeraat - Aloe (Extract) - Rijstzemelenolie  - Plantaardige olie.