E-filler Face

De E-Filler serie is een lijn op basis van bio-hyaluronzuur & Cross-linked. In tegenstelling tot ander hyaluronzuur, dat kunstmatig wordt gemaakt, gebruiken wij bio-hyaluronzuur dat uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat. Hyaluronzuur is een bestanddeel van het bindweefsel dat tot dertig keer zijn volume aan water kan vasthouden waardoor de huid er dikker en voller uitziet. Met het stijgen van de leeftijd daalt het gehalte aan Hyaluronzuur in onze huid. Bio-hyaluronzuur heeft een klein moleculair gewicht waardoor het diep in de huid kan komen. Cross-linked heeft een hoog moleculair gewicht waardoor dit hoger in de huid blijft liggen.
Worden deze elementen tegelijk gebruikt dan werk je aan de vochthuishouding van beide huidlagen.
E-Filler heeft een´filler-effect´. Het lift de huid en bevat anti-oxidanten. Het eerste proces van huidveroudering is het oxideren van de huid. Door het gebruik van anti-oxidanten rem je het huidverouderingsproces af. Deze lijn bevat een allergie vrije parfum.

E-FILLER®  Face<br> Cream Anti-wrinkle Filler effect

E-FILLER® Face
Cream Anti-wrinkle Filler effect

Filler effect crème voor de mature-, vochtarme huid en voor rimpels en lijntjes. Het geeft een zichtbaar gelift en opgevuld effect op gezicht en hals. De rijpere huid zal gladder, meer gevoed en helderder worden.

 Ingrediënten: Bio Hyaluronzuur, Cross-linked hyaluronzuur, zwarte bes olie, Shea Butter, Saccharide isomeraat, Capryloyl Glycine, Ceramide 1-3-6II.

E-FILLER®  Face<br> Serum Anti-wrinkle

E-FILLER® Face
Serum Anti-wrinkle

Filler-effect serum voor de mature en zon gestreste huid.

 Ingrediënten: Bio Hyaluronzuur, Cross-Linked hyaluronzuur, zwarte bes olie, Argan olie, jojoba-olie, bijenwas.  

E-FILLER® Face<br> Cationic Mask

E-FILLER® Face
Cationic Mask

Exclusieve ionen-uitwisselings gezichtsmasker voor een zichtbaar liftend effect. Dit product maakt de porien fijner en heeft een liftend effect op de huid en geeft een diepe detox. Het geeft u een gladde, lichte en zijdezachte huid.

 Ingrediënten: Bentoniet, Groene klei, kaolien, Cross-linked hyaluronzuur, Shea Butter, Jojoba olie, sojaolie, Pollen Extract, Olive Tree Extract, tarwe en soja onverzeepbare bestanddelen.