BEN JIJ EEN SCHOONHEIDSSPECIALIST(E) DIE RESULTATEN WILT?

Emotion biedt verschillende behandelingen aan met verkoop producten die onmiddellijk resultaat bieden, wat je kan zien, voelen en zelf onderhouden. Wil je ook de effectiviteit en adembenemend mooie resultaten voor de droge huid ervaren, neem dan zeker contact met ons op!
 
Emotion is in 1984 in de Italië ontwikkeld. Sinds september 2014 is dit biologische merk voor de droge huid voor professionals ook in Nederland verkrijgbaar bij the Anti-aging Company Beauty2People.
 

THE ANTI-AGING COMPANY

Schoonheidsspecialisten willen steeds meer en steeds intensievere behandelingen aanbieden. Consumenten eisen namelijk resultaat en direct zichtbare huidverbetering. Ook kijken zij – terecht – steeds kritischer naar de gebruikte ingrediënten. Edith de Jong & Maurice Donders en hun team van Beauty2People ondersteunen sinds 2005 schoonheidsspecialisten met hightech apparatuur, huidverbeterende producten en biologische huidverzorging. Het motto van Beauty2People: “als wij iets beloven, maken we het ook waar.”
 
The Anti-aging Company Beauty2People opereert vanuit Capelle aan den IJssel. Daar bevinden zich het kantoor en de trainingsruimte.
 
Beauty2People vindt ondersteuning van schoonheidsspecialisten met promotiemateriaal, klantenfolders en gedegen uitleg heel belangrijk. Schoonheidsspecialisten zijn ondernemers! Daarom besteedt Beauty2People veel energie en tijd aan training en marketingadvies.
 
Kijk ook op: www.beauty2people.nl, www.hydropeptide.nl en www.hyamatrix.nl
 
Wilt u meer informatie over de producten & behandelingen van Emotion, vul dan onderstaande contactformulier in of neem contact op met Beauty2People B.V. op 010 – 266.78.78
 

Ik ben een schoonheidsspecialist(e) en wil graag meer informatie wat Beauty2People voor mij kan betekenen:

Bedrijfsnaam (*)

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Land (*)

Telefoon / mobiel (*)

E-mailadres (*)

(*) = verplicht invoerveldUw vraag of opmerking: